22.3.11.

Porodična tragedija u Surčinu

Četvoro mrtvih, među kojima je i jedno dete, epilog su jutrošnje porodične svađe u beogradskom naselju Surčin.

Mesto uviđaja

Kako saznaje "Blic", stravična tragedija dogodila se u Ulici Palih boraca, kada je muškarac, rodom iz Bosne, hicima iz automatske puške ubio rođaka, njegovog sina i unuče, a zatim izvršio samoubistvo.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura izjavila je da je ta služba prvi poziv dobila u 12.15, da je u Skojevskoj 25 upucano dete, koje je zatim prebačeno u ambulantu u Surčinu gde je konstatovana smrt.

“Oko 12.30 sati dobili smo poziv da se u Ulici Palih boraca dogodilo dvostruko ubistvo i samoubistvo”, rekla je Nada Macura.

Prema saopštenju beogradske policije, na licu mesta je utvrđeno da su "od posledica ranjavanja vatrenim oružjem smrtno stradali članovi porodice Mićić - Srećko (1956), Srđan (1982) i trogodišnje dete".

Nakon svađe, na njih je iz automatske puške pucao Cvijan Papulić (1954), iz Zvornika, (Bosna i Hercegovina), bivši pašenog Srećka Mićića, koji je nakon počinjenih ubistava, izvršio samoubistvo.

Uviđaj su obavili istražni sudija Višeg suda u Beogradu i specijalizovna služba Uprave kriminalističke policije PU za grad Beograd, a u toku je rasvetljavanje svih okolnosti ovog događaja, saopštila je policija.


http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/243007/Porodicna-tragedija-u-Surcinu--ubio-rodjaka-njegovog-sina-i-unuce-pa-sebe

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.