1.2.12.

Trafo stanice uzimaju ljudske žrtve


KRAO KABLOVE U TRAFO STANICI I POGINUO




MODRIČA 21.12.2011.g.- Da krađa može završiti kobno po njegovog počinitelja, potvrđuje i slučaj iz Modriče. Naime, jučer je u krugu poduzeća „Plasmo“, pronađeno beživotno tijelo nepoznatog muškarca, koji je naknadno identificiran kao S.R. iz Modriče. Očevidom je utvrđeno da je navedeno lice nasilno ušlo u trafo-stanicu, gdje je došao u kontakt sa strujnim provodnicima, usljed čega je na licu mjesta preminuo. Pregledom šireg lica mjesta pronađena je torba s alatom, dok je pregledom obližnje trafo-stanice, utvrđeno da su iz iste otuđeni bakarni kablovi. Očevid su izvršili policijski službenici PS Modriča, zajedno s liječnikom mrtvozornikom Doma zdravlja Modriča, koji je konstatirao da je smrt nastupila usljed strujnog udara, izvijestila nas je glasnogovornica CJS Doboj Ljerka Stanimirović.
cjsdoboj



http://radioorasje.com


BRČKO: POGINULI IZGORIO U TRAFOSTANICI





Foto:Ilustracija
Foto:Ilustracija
Nakon sinoćne pogibije nepoznate osobe u trafostanici u brčanskom naselju Grčica portal „otisak.ba“ saznaje nove detalje.

Naime, NN osoba je oko 19 sati provalila u pomenutu trafostanicu odakle je otuđila poklopac i više kilograma bakarne žice.

Provala je od strane građana prijavljena, a NN osoba nije pronađena. Pretpostavlja se da se ista osoba vratila i poginula.

Od više izvora „otisak.ba“ saznaje da je na licu mjesta pronađeno ugljenisano tijelo i da nije moguća identifikacija.

Iz policije saznajemo da će identifikacija biti moguća nakon što se zaprimi prijava o nestanku nastradale osobe.
-On je skroz izgorio. Prizor je bio jeziv- rečeno je „otisku“. / redakcija@otisak.ba

Mladić se zabio u trafostanicu i poginuo

Danas oko 7 sati ujutro u tunelu Mala Kapela dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao muškarac mlađe životne dobi. Vozač je izgubio nadzor nad vozilom te usred tunela udario u trafostanicu. Sudar je uzrokovao požar na trafostanici te na automobilu čiji je prednji dio bio smrskan do neprepoznatljivosti. Vozač je od ozljeda na mjestu preminuo.


Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.