4.5.11.

Ветерани ФК Црвенe звезде у Лопарама

Ветерани ФК Црвена звезде гостовали у Лопарама поводом крсне славе општине Лопаре Ђурђевдана и одиграли пријатељски меч против ветерана ФК Мајевица.

Прије почетка утакмице у Центру за културу и информисање Лопаре ветеране Црвене звезде прво је примио начелник општине Лопаре др Радо Савић са сарадницима.

У име ветерана Ц.звезде Владица Поповић се захвалио на гостопримству и рекао да су са великим задовољством прихватили гостовање у Лопарама из којих ће, како је нагласио, понијети пријатне утиске.

Предсједник ФК Мајевица Цвјетко Митровић је истако добру досадашњу сарадњу са ФК Црвена звезда и додао да је прије 15 година, кад је то било најпотребније, предсједник ФК Црвене звезде Драган Џајић финансијски помогао ФК Мајевицу.

ФК «Мајевица» Лопаре угостила је некадашње асове најтрофејнијег клуба из Србије Црвене звезде: Шестића, Јовина, Боровницу и друге,..., а уједно је то била прилика да велики број симпатизера црвено-бијеле боје виде своје љубимце, поново на зеленом терену.

Иако резултат овог пријатељског меча није најважнији треба рећи да је утакмица завршена 3:2 у корист Београђана.

Након утакмице делегацији ветерана Црвене звезде уручена је умјетничка слика рад академског сликара проф. Миладина Лукића и други поклони, а заузврат представници општине Лопаре су добили капе, шалове и нотесе ФК Црвена Звезда


http://www.opstinalopare.com/

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.