1.12.11.

Dalko ubijen zbog novca, jer ga nije imao


Ubojica mu je smrskao glavu u krevetu, ubio ga zbog novca?Muškarca je mrtvog pronašla stanodavka











Kako doznajemo, vjerojatno je ubijen udarcem tupog predmeta u glavu. Dalko je živio u stanu na prvom katu dvokatnice. Iznad njega je živio Anto Pejić, također podstanar. Dio kuće u kojem živi stanodavka ima poseban ulaz i odvojen je od podstanarskog dijela.Zazivala sam Dalka. Nije odgovarao. Ušla sam u njegov stan i našla ga na krevetu okrvavljene glave, rekla nam je još u šoku Belkisa Korajkić, vlasnica dvokatnice u riječkim Marinićima.

Ona je u nedjelju oko 16.40 sati nazvala riječku policiju nakon što je u svojoj kući našla mrtvog podstanara Mehmedaliju Smajlovića Dalka (49). Dodala je kako je riječ o dobrom čovjeku koji je jedva preživljavao.

Dalkovi prijatelji kažu da su ga posljednji put vidjeli u četvrtak ujutro na kavi u pečenjarnici u središtu Marinića.

- Začudilo nas je što se idućih dana nije pojavljivao, no mislili smo da radi ili ima nekih privatnih obaveza - rekli su nam. Kažu da se u Mariniće doselio devedesetih godina. S podstanarom Antom nije se slagao. Anto je, pričaju, bio povučen i rijetko su ga viđali. Navodno je znao popiti te je često zapadao u probleme te se tukao. Dodali su kako sumnjaju da je Dalko ubijen zbog novca, jer ga nije imao

http://www.24sata.hr

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.