2.12.11.

Šabanovići bez krova nad glavom

Šabanovići: Mališani sa roditeljima prenoćili u hladnom kombiju

Šabanovići: Mališani sa roditeljima prenoćili u hladnom kombiju

U Brčanskom naselju Broduša sinoć je na porodičnoj kući Šabanovića izbio požar u kojem je izgorjelo kompletno potkrovlje.

Vatra je osim potkrovlja uništila i veliki dio robe koju je Vehid Šabanović prodavao na pijaci i na taj način obezbijeđivao egzistenciju za sebe i porodicu.

Da situacija u ovoj porodici ne može biti gora govori i podatak da ova šestočlana porodica trenutno, na velikoj hladnoći živi u kombiju.

-Sa suprugom Sadetom i četvero djece od kojih je dvoje paralizirano živimo u kombiju, obzirom da je prizemlje kuće uništeno vodom prilikom gašenja vatre tu ne možemo živjeti- kazao je Šabanović.

Govoreći o uzrocima požara, Šabanović je izrazio sumnju da je vatra počela na štenderu, odnosno nosaču električnog priključka.

-Prošle godine imao sam problema sa strujom, jer su na štenderu izbijale varnice. Tada smo pozvali elektrodistibuciju i njihovi radnici su otklonili kvar- objasnio je Šabanović.

Portparol brčanske Policije Halid Emkić rekao je da su policijski službenici, koji su jutros izvršili uviđaj, izuzeli štender na vještačenje.

Ovim putem Šabanovići apeliraju na sve ljude dobre volje da im pomognu jer su noć proveli u kombiju, te da će najvjerovatnije i ovu noć provesti u hladnom kombiju.

Mole se svi ljudi dobre volje koji mogu da im pomognu sa donacijama u hrani, odjeći,obući.... da ih kontaktiraju na 065/289-634. / redakcija@otisak.ba/ http://www.otisak.ba/

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.