11.10.11.

Ugašena dva mlada života

Dvadesettrogodišnji A. M. iz Brčkog poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se u ponedjeljak jedan sat iza ponoći dogodila na regionalnom putu Čelić - Dokanj, u mjestu Ratkovići. On se nalazio u Mercedesu 190, kojim je upravljao M. M. (23) iz Čelića.

Pretpostavlja se kako je M. M, jureći saobraćajnicom, izgubio kontrolu nad automobilom, te sletio pored puta. U tim trenucima dvojica njegovih saputnika A. M. i još jedan muškarac, čiji identitet policija nije saopštila, su ispali iz automobila.

Vozač je zadobio teške tjelesne povrede konstatovane u Domu zdravlja Čelić, a potom je prevezen u UKC Tuzla. Nažalost 23-godišnji Brčak je izgubio životnu bitku, a njegovu smrt konstatovao je dežurni ljekar čelićkog doma zdravlja.

O saobraćajnoj nesreći obavješten je dežurni kantonalni tužitelj, koji je izdao naredbu o uzimanju uzoraka krvi i urina od vozača automobila, a uviđaj su obavili službenici kriminalističke policije PU Tuzla i PS Čelić.


_________________________________________________________________________________________________


Teška saobraćajna nesreća dogodila se večeras oko 20 sati Malezijskom putu, u kojoj je smrtno stradao 21-godišni Eldar Ramić iz Rijeka.

Prema informacijama mladi Eldar je nakon nesreće davao znakove života, ali zbog teških povreda preminuo je na putu do Brčanske bolnice. Ispred brčanske bolnice okupili su se prijatelji i sugrađani koji nisu mogli vjerovati da je poginuo naš Eldar, informacija je prošla kao munja.

Na mjesto nesreće izašli su pripadnici brčanske Policije koji su obavili uviđaj. Također, na licu mjesta bili su prisutni i Brčanski vatrogasci koji su pružali poslove podrške te po ko zna koji put pokazali spretnost, profesionalnost i na koga građani mogu uvijek računat

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.