17.11.09.

Svečanost u Čeliću


17.11.2009.
Dan opštine Čelić

U okviru obilježavanja 17.novembra Dana opštine,danas je održana svečana sjednica opštinskog vijeća kojoj su pored članova viječa i opštinskih struktura vlasti prisustvovale brojne zvanice i gosti iz raznih sfera društveno-političkog života.

O istorijatu nastanka i razvoju Opštine u proteklom periodu,govorio je opstinski načelnik,Sead Muminović koji je između ostalog napomenuo da je uspješno realizovano niz značajnih aktivnosti,od kojih je najznačajnija,izgradnja administrativne zgrade u kojo su smještene opštinske službe i još neke druge institucije.Veliki dio Opštine pokriven je uličnom rasvjetom,a u dogledno vrijeme u planu je da se ova investicija zaokruži za čitavo područje.



Jedna od budućih aktivnosti,značajnih za građanstvo ove male Opštine,svakako je putno povezivanje sa centrom kantona.U toku su radovi na izgradnji modernog asvaltnog Čelić-Tuzla preko Šibošnice i Stare Majevice,a takođe i radovi na izgradnji mosta na rijeci Šibošnici na ulazu u Čelić,istakao je između ostalog gosp.Muminović.

U sklopu svečane sjednice dodijeljena su opštinska priznanja i zahvalnice pojedincima,privrednim subjektima i institucijama,zaslužnim za razvoj ove sredine.


Vrazici ba On line

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.