17.11.09.

Asvalt u Donjoj Trnavi


Mještani ugljevičkog sela Donja Trnova, zaseok Bukovac, imaju razloga da budu zadovoljni jer su dobili blizu kilometar asfaltnog puta zahvaljujući izdvajanjima mještana i većinskoj pomoći opštine Ugljevik.
Realizujući Program zajedničkih ulaganja u izgradnju infrastrukturnih objekata, za dionicu puta čija je izgradnja koštala 100 hiljada maraka mještani su skupili sedam hiljada maraka dok je opština izdvojila ostatak sredstava.
- Metar po metar, kilometar po kilometar, mi nastavljamo da gradimo naš Ugljevik. Sigurno je da će ovaj put biti i razlog za ostanak ali i povratak onih koji su možda nekada otišli jer nisu imali dobre uslove za život, istakao je ovom prilikom načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić i podsjetio da je u ovoj i krajem prošle godine u ovoj mjesnoj zajednici izgrađeno pet kilometara asfalta.

Načelnik opštine Ugljevik je zadovoljan jer je u ovoj godini, kako kaže, iako kriznoj, opština uspjela da realizuje 90 planova iz Programa rekonstrukcije i izgradnje puteva kao i uređenja građevinskog zemljišta.
- Planiramo da naredne godine nastavimo izgradnju infrastrukturnih objekata jer samo tako možemo da urbanizujemo ovaj kraj i ostvarimo plan o povezivanju seoskih područja, na kojima živi 75 odsto Ugljevičana, sa administrativnim centrom opštine, istakao je prvi čovjek Ugljevika.
skala radio

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.